AIRLINE
TICKETS
FLIGHT
STATUS
RENT
A CAR

Reservation request form
* For one-way travel, please enter your departure date and select exactly the same date for return. All fields are required.

CAPTCHA Image   Reload Image

Enter Code*:

Submit Reset

O nama

Primero Travel je agencija prepoznatljiva po vrhunskoj usluzi i ubedljivo najpovoljnijim tarifama avio karata za ceo svet. Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cene i kvaliteta usluge, iskustvo i poslovna mudrost u osmiĆĄljavanju i realizaciji brojnih putovanja, visokoobrazovani kadrovi i moderne poslovnice, najsavremeniji nacin pretrage avio karata, razgranata mreĆŸa subagenata i brojni ugledni partneri ĆĄirom sveta, suĆĄtinske su vrednosti ovog turisticko-agencijskog brenda. Fokusirani smo da pruzimo vrhunsku uslugu i ispunimo najvise standarde i ocekivanja.

Letite sa nama i uvericete se da Primero Travel nudi najbolju i najbrzu uslugu kao i garantovano najnize tarife za avio karte, putna osiguranja, telefonske pozive, ekskluzivna krstarenja, rentiranje vozila. Primero Travel se brine o vama tokom celog putovanja bez obzira u kom delu Sveta se nalazite. Tim profesionalnih agenata je uz vas i brine o kvalitetu vaseg celokupnog putovanja.

Primero travel

USA
ARIZONA
136 West Main Street
Mesa AZ 85201
phone (602) 633 5550
fax (248) 575 5550
info@primerotravel.com

Newsletter

Sign-up and you will be the first to know about great deals, important travel news, airline and vacation specials and promotions!

Subscribe to the PRIMERO TRAVEL newsletter