AIRLINE
TICKETS
FLIGHT
STATUS
RENT
A CAR

Reservation request form
* For one-way travel, please enter your departure date and select exactly the same date for return. All fields are required.

CAPTCHA Image   Reload Image

Enter Code*:

Submit Reset

За нас

Primero travel е агенција која е препознатлива по врвната услуга и убедливо најповолните цени за авионски билети, за целиот свет. Сигурноста, најповолниот однос на цените и квалитетот на услугите, искуството и мудроста во работата, осмислувањето и реализацијата на бројни патувања, високообразуваниот кадар, најсовремениот нацин на претрага на авио билетите, сироката мреза на агенти и бројни угледни партнери од целиот свет, се сустинските вредности на овој туристичко-агенцијски бренд.

Фокусирани сме на обезбедување на врвна услуга и исполнување на највисоките стандарди и оцекувања. Летајте па нас и ке се уверите дека Primero Travel ја нуди најдобрата ја најбржа услуга, како сам загарантирано најниските цени за авионски билети, патни осигурувања, телефонски повици, ексклузивни крстарења, рентање на возила. Primero Travel се гризхи за вас во текот на целото патување без оглед на тоа во кој дел од светот себи наогјате. Тимот составен од професионални агенти е па вас и се гризхи за квалитетот на васето патување.

Primero travel

USA
ARIZONA
136 West Main Street
Mesa AZ 85201
phone (602) 633 5550
fax (248) 575 5550
info@primerotravel.com

Newsletter

Sign-up and you will be the first to know about great deals, important travel news, airline and vacation specials and promotions!

Subscribe to the PRIMERO TRAVEL newsletter